Kinopilot for ungdom i Innlandet i 2022

UngINN har utformet en kinopilot for Innlandets ungdom mellom 13 og 21 år i 2022.

Illustrasjon av filmklipp - Klikk for stort bilde Pixabay Kinopiloten er fremforhandlet og satt opp etter samarbeid med Film & Kino i Norge og kinoene i Innlandet.

Kinopiloten gir ungdom mulighet til kinoopplevelser med UngINN-rabatt (tidligere kulturkortet for ungdom).

Kinobilletten koster dermed 90 kroner gjennom hele året. Oppstart av kinopiloten er planlagt til februar 2022.

UngINN-rabatt

Filmdistributørene beregner filmleie etter en avregningspris på 110 kroner i filmleieavtalene. Differensen på 20 kroner dekkes av UngINN sin refusjonsavtale med den enkelte kino i Innlandet.

Denne prisen gjelder kún brukere av UngINN i Innlandet. UngINN-rabatt gjelder alle dager i året.

Praktisk informasjon til ungdom

UngINN-brukere skal uoppfordret vise tidligere kulturkort og legitimasjon ved billettkjøp/billettkontroll. Fremvist QR-kode legitimerer korrekt billettkategori med UngINN-rabatt.

Det skal benyttes kulturkort med Innlandet fylkeskommunes logo eller Hedmark fylkeskommunes logo frem til ny digital løsning med applikasjon(app) er klar.

Snurr film!