Nyheter - Innlandet fylkeskommune
Ungdomskultur

UngINN gjelder i hele Innlandet og trenger flere ungdom mellom 13 og 21 år til å jobbe med formidling på sosiale medier(SoMe).

Grafittivegg

UngINN er en populær ungdomsordning for ungdom i hele Innlandet og 2022 har hatt en eventyrlig start.

Fylkesordfører Even Aleksander Hagen er stolt av at ungdom i hele Innlandet tar i bruk UngINN-kortet, både gutter og jenter fra både bygd og by.

UngINN-kortet gir ungdom over hele Innlandet rabatt på kulturopplevelser. Så langt har 1300 bedt om å få tilsendt kortet.

Film

UngINN var invitert til å delta på regionalt kinoseminar på Hamar Kino 17. mars 2022.

Ingjerd Engh, kaptein i UngINN Crew

Samarbeidet med de unge er helt avgjørende for at UngINN skal fungere.

Nytt design

UngINN har fått nytt design fra grafisk avdeling.

Logo for UngINN

UngINN er det nye navnet på Kulturkortet for ungdom. Snart sendes det ut UngINN-kort.

UngINN og Hamar Kulturhus

UngINN rulles ut i hele fylket og først ut er kulturhus og kinoer.

Illustrasjon av filmklipp

UngINN har utformet en kinopilot for Innlandets ungdom mellom 13 og 21 år i 2022.

Ungdomskultur

Kulturkortet for ungdom i Hedmark har fått nytt navn.