"Venabygdsfjellet" vant februar-konkurransen - Innlandet fylkeskommune

"Venabygdsfjellet" vant februar-konkurransen

Månedens bilde for februar er tatt av Stein Erik Juvstad fra Lillehammer.

Innlandsbilder foto konkurranse - Klikk for stort bildeDet kom inn 151 bidrag til folkekonkurransen i Innlandsbilder - jakten på Innlandets identitet i februar. Av disse ble 24 bilder plukket ut av en jury som gikk videre til avstemming på nett. Bildet "Venabygdsfjellet" fikk flest stemmer og er dermed videre til finalen.

Vinterkveld i 20 minus

Det var en glad vinner som ble oppringt av fylkeskommunen.

- Jeg er hobbyfotograf, men har ikke bil og heller ikke lappen. Jeg er veldig avhengig av veldig gode venner som tar meg med på fototur. Det var vinterkveld og 20 minus. Vi trosset kulden og dro opp til Venabygsfjellet da vi så på appen vår at det skulle bli nordlys, forteller Juvstad.

- Vi dro opp klokka elleve om kvelden og var oppe rundt halv ett. Vi var hjemme rundt halv fire den natta.

Jakter på nordlys

Juvstad forteller at han har jakta nordlys i cirka fire år, men at det er veldig væravhengig.

- Vi jakter nordlys selv om nordlyset her er veldig  minimalt sammenlignet med nordpå. Jeg var ute senest på søndag, men da bomma vi. Da dro vi til Værskei.

- Jeg vil gjerne takk alle som har stemt på meg. Det er veldig trivelig, avslutter han.

Fotokonkurransen avsluttes

Innsending av bilder til fotokonkurransen er nå avsluttet. En jury vil kåre vinneren i både folkekonkurransen og i proff- og hobbykonkurransen i mars/april. Informasjon om offentliggjøring av vinnerne kommer senere.

For mer informasjon om Innlandsbilder - jakten på Innlandets identitet finner du her.