UKM fylkesfestivalen er avlyst - Innlandet fylkeskommune

UKM fylkesfestivalen er avlyst

UKM Oppland skulle egentlig arrangeres fredag 27. mars–søndag 29. mars. Den er nå avlyst på grunn av koronaviruset.

Klikk for stort bildeUKM avlyses i år. Her er LLD Showteam fra Dovre i aksjon i 2018.Innlandet fylkeskommune jobber etter føre var-prinsippet og ønsker å unngå spredning av koronasmitten.

Vi følger råd og anbefalinger fra lokale og nasjonale helsemyndigheter. Derfor velger vi å avlyse eller utsette en del arrangementer på ubestemt tid.

Usikkert for festivalen i Hedmark

Innlandet fylkeskommune har i 2020 valgt å arrangere to fylkesfestivaler, en i gamle Oppland og en i gamle Hedmark.

Det er foreløpig ikke tatt stilling til om festivalen i Hedmark skal avlyses eller ikke. Etter planen skal den arrangeres 24.–26. april.