Kinopilot for ungdom i Innlandet i 2022 - Innlandet fylkeskommune

Kinopilot for ungdom i Innlandet i 2022

UngINN har utformet en kinopilot for Innlandets ungdom mellom 13-21 år i 2022.

Illustrasjon av filmklipp - Klikk for stort bilde Pixabay Kinopiloten er fremforhandlet og satt opp etter samarbeid med Film & Kino i Norge og kinoene i Innlandet. Kinopiloten gir ungdom mulighet til kinoopplevelser med UngINN-rabatt (tidligere kulturkortet for ungdom). Kinobilletten koster dermed 90 kroner gjennom hele året. Oppstart av kinopiloten er planlagt til februar 2022.

UngINN-rabatt

Filmdistributørene beregner filmleie etter en avregningspris på 110 kroner i filmleieavtalene. Differensen på 20 kroner dekkes av UngINN sin refusjonsavtale med den enkelte kino i Innlandet.  Denne prisen gjelder kún brukere av UngINN i Innlandet. UngINN rabatt gjelder alle dager i året.

Praktisk informasjon til ungdom

UngINN brukere skal uoppfordret vise tidligere kulturkort og legitimasjon ved billettkjøp/billettkontroll. Fremvist QR-kode legitimerer korrekt billettkategori med UngINN rabatt.
Det skal benyttes kulturkort med Innlandet fylkeskommune logo eller Hedmark fylkeskommune logo frem til ny digital løsning med applikasjon(app) er klar. Snurr film!