Nyheter Klima og miljø - Innlandet fylkeskommune
Åtte virksomheter var med på stiftelsesmøtet i Klimapartnere Innlandet 30. september.

Åtte samarbeidspartnere inngikk avtale om klimapartnerskap da Klimapartnere Innlandet ble stiftet.

Første arrangement i Osloregionens klimaskole er et webinar om klimabudsjett for kommuner og fylkeskommuner.

Slik bruker du klimabudsjett som et verktøy for utslippsreduksjon i kommuner og fylkeskommuner.

Innlandet fylkeskommune gir 4,8 millioner kroner i støtte til å sette opp omtrent 160 nye elbilladere i fylket.

Dersom du disponerer en offentlig tilgjengelig parkeringsplass, kan du nå søke om støtte til å sette opp ladestasjon for elbiler.

Rekkehusene "Rekka" i Våler i Solør kommune.

Rekkehusene «Rekka» i Solør kommune vil nå kunne rustes opp til Tek 17-standard med ny klimateknologi.

Gudbrandsdalen er et flomutsatt dalføre. Nå kan ny teknologi gjøre planlegging av flomforebygging enklere.

Om få år kan kanskje politikere og entreprenører bruke «miljøbriller» til å planlegge flom- og rassikringstiltak.

Nye tall fra Miljødirektoratet viser økte klimagassutslipp i Innlandet.