Seminar om energieffektivisering i bygg - Innlandet fylkeskommune

Seminar om energieffektivisering i bygg

Mandag 28. september er det gratis seminar i fylkeshuset på Hamar. Du kan også følge seminaret på nett.

Følg seminaret på nett

Seminaret er en del av INTERREG-prosjektet Effect4buildings som har som mål å videreutvikle effektive modeller og verktøy for energisparing i eksisterende bygg.

På programmet:

• Bygg med EPC-prosjekt - Klikk for stort bildeBygg med EPC-prosjektFylkesrådmannen innleder med status for klimaarbeidet
  • Enova SF presenterer mål og strategier for energieffektivisering i eksisterende bygg og EPC som et verktøy for å nå mål i klima- og energiplaner
  • Entra ASA om Grønne fordelsavtaler – overføringsverdi for kommuner?
  • Asplan Viak viser eksempler i bruk av kalkulasjonsverktøy
  • Aurskog-Høland kommune vurderer bruk av EPC
  • EFFECT4buildings presenterer nye verktøy for oppstart av EPC og andre verktøy

På Hamar eller via nett

Seminaret foregår på Hamar kl. 10.45–14.30 og via «live streaming»

Deltakere ønskes velkommen til fylkestingssalen på Hamar. Seminaret sendes direkte på nett og foredragene publiseres på Innlandets nettside.

Ved påmelding velger du mellom fysisk deltakelse eller deltakelse på nett.

Meld deg på seminaret her

Invitasjon og program

Last ned invitasjon og detaljert program (PDF, 395 kB)