Vil du lære mer om formidling?

Studiet «Aktiv formidling i folkebibliotek» er nå åpent for søkere.

null - Klikk for stort bildeInnlandet fylkesbibliotek ønsker flere studenter fra Innlandet velkomne til å søke på den nettbaserte videreutdanningen «Aktiv formidling i folkebibliotek» fra OsloMet.

Studiet tilbys for andre gang, med søknadsfrist 1. desember 2022. Ansatte i folkebibliotek vil bli prioritert.

Ansatte i videregående skolers bibliotek og andre interesserte er også velkomne til å søke, og vil vurderes om det blir plass.

Når runde to av studiet skal i gang i januar 2023, har vi med oss studentenes erfaringer og innspill fra første runde – og dermed et godt grunnlag for å utvikle innholdet videre.

En gruppe studenter fra Innlandet har deltatt og erfaringene er positive.

Fylkesbiblioteket har en koordinerende rolle mellom studentene, OsloMet og prosjektet «Formidlingskompetanse i folkebibliotek (FiF)». Prosjektet er støttet av Nasjonalbiblioteket, som del av Nasjonal bibliotekstrategi 2020-2023, og har gjort dette studiet mulig.

Del 1 «Aktiv formidling» gjennomføres i vårsemesteret og gir 10 studiepoeng. Aktiv formidling er også overbygning for studiet.

Del 2 «Digital formidling» gjennomføres i høstsemesteret og gir 10 studiepoeng.

Du søker om opptak via Oslo Met sine sider. Finn mer informasjon om studiet og hvordan du søker om studieplass.

Les mer om FiF-prosjektet.

Velkommen som søker!