Bibliotekseminar: Samskaping i biblioteket - Innlandet fylkeskommune

Bibliotekseminar: Samskaping i biblioteket

14. september inviterer vi til et dagsseminar om samskaping på Lillehammer. Kursleder er Jens Ulrich.

Jens Ulrich - Klikk for stort bildeJens UlrichSeminaret vil avholdes på Lillehammer klokken 10.00-1500.

Vi har vært så heldige og fått med oss Jens Ulrich til å lede seminaret. Ulrich er en meget god kursholder, og han er en av mest erfarne fagpersonene i Norden på samskaping i offentlig sektor. Han kjenner bibliotekfeltet godt, blant annet som kursholder i det toårige pilotprosjektet «Biblioteket som samskaper».

Seminaret er både for dere som har erfaring med å arbeide samskapende, og for dere som er nysgjerrige på hvordan samskaping kan benyttes i ditt bibliotek og kommune.  Seminaret er åpent for  alle bibliotekansatte i hele landet.
NB!  Maks antall deltakere på seminaret er 30.

Her er linken til program og påmelding.

Hvis du lurer på noe, kan du kontakte Øystein Stabell.

Velkommen til en nyttig, relevant og spennende dag på Lillehammer!