Årets IBBY blir heldigital - Innlandet fylkeskommune

Årets IBBY blir heldigital

Høsten presentasjon av årets barne- og ungdomsbøker kan du se hjemmefra.

IBBY - Klikk for stort bildeI mange år har det vært fast tradisjon at IBBY Norge besøker Innlandet for å presentere årets barne- og ungdomsbøker.

For våre mange barnebibliotekarer og vanlige bibliotekarer har dette vært inspirerende samlinger fylt av god litteraturformidling og nyttige boktips.

I år skulle presentasjonene ha funnet sted på Gjøvik 26. november og på Hamar 27. november, men på grunn av smittesituasjonen har den fysiske turnéen blitt avlyst.

Digital tilgang

Fordelen med en digital gjennomføring av IBBY er at det blir enklere for alle å delta. Her blir det ingen lange reiseveier og høye reisekostnader.

Alle som melder seg på vil få tilgang til kurset i seks dager fordelt på to uker, noe som gjør at dere kan se det når det passer best. Kurset vil være tilgjengelig i periodene 25. – 27. november og 30. november til 2. desember.

Årets IBBY

I år er det forfatter Lise Forfang Grimnes, bibliotekar Siri Larsen og forfatter/illustratør Nina Nordal Rønne som presenterer bøker. Tradisjonen tro blir det gjennomgått et bredt spekter av billedbøker, skjønnlitteratur og faglitteratur for barn og unge. Boklister og mer info ligger på IBBYS hjemmesider.

Meld deg på!

Alle som ønsker å se årets bokpresentasjoner kan melde seg på her innen 20. november. Deltakeravgiften er blitt redusert til 300,-.

Følg med på Innlandet fylkesbibliotek sin kalender eller arrangement på Facebook for eventuelle endringer eller mer informasjon.

 

Tekst: Marius Græsby, rådgiver ved Innlandet fylkesbibliotek.

Til toppen