Aktiv formidling i Litteraturfylket Innlandet - Innlandet fylkeskommune

Aktiv formidling i Litteraturfylket Innlandet

Siri Lindstad og Linn T. Sunne - Klikk for stort bildeSiri Lindstad og Linn T. Sunne Marius Græsby Turneen Lesegleder er i gang igjen.

Lesegleder er en litteraturformidlingsturne til folkebibliotekene i Innlandet som er organisert av Innlandet fylkesbibliotek. Vår egen litteraturformidler Linn T. Sunne og Siri Lindstad fra Gjøvik bibliotek og litteraturhus presenterer et godt utvalg varierte leseopplevelser. De fleste bøkene de byr på er nye, både norske og oversatte, men de har også klassikere med seg i bunken.

Turné i Innlandet fylke

-Turneen måtte naturlig nok stoppes i vinter, og vi er veldig glade for å være i gang igjen, sier Linn T. Sunne. Det er veldig moro å reise rundt i hele det store litteraturfylket vårt og å samarbeide med folkebibliotekene om formidlingsarrangementer.

- Aktiv formidling er en lovpålagt tjeneste i norske folkebibliotek, og som fylkesbibliotek er det fint å kunne bidra på en slik måte, sier Sunne.

Under finner du sted og dato for høstens Lesegleder. Velkommen til en hyggelig stund på et bibliotek nær deg - kanskje får du tips om bøker du ikke har hørt om før?

Ta kontakt med det enkelte bibliotek for tidspunkt, eller sjekk arrangement på Facebook.

Turneen gjennomføres av Innlandet fylkesbibliotek i samarbeid med folkebibliotekene, og med prosjektstøtte fra Nasjonalbiblioteket.

Lesegleder høsten 2020

Dato                     Bibliotek

29.09                   Stange bibliotek

12.10                   Elverum bibliotek