Solør vgs. har rustet opp for over 100 millioner kroner

Onsdag 4. desember markerte skolen begivenheten. Klikk for stort bilde

Stort åpningsshow i Vålerhallen

epresentanter fra Hedmark fylkeskommune, byggherre Ø.M. Fjeld, ordførerne i Åsnes og Våler kommuner, ledelsen ved skolen og leder i elevrådet, Alexander Hus, holdt alle taler for en fullsatt Vålerhall. Gjester var alle elevene og ansatte ved avdelingene Sønsterud og Våler. Fra Ø.M. Fjeld med Simen Folstad Løkken i spissen, fikk skolen overrakt et flott bilde i anledning overtakelsen.

Masse flott underholdning fikk vi også oppleve denne dagen. Alt fra sarte til tungrockede tolkninger av Børli og Sandbæk, framført av Anders Trongaard og David Berget, til gladmusikk og eksotiske rytmer fra skolens egen elev Josef Kivumbi. Nevnes må også verdensmusikk framført av skolens egne ansatte til kraftig applaus fra salen. Til slutt står det bare igjen å nevne at Marius Glorvigen åpnet det hele med en flott trompetfanfare.