Tron Bamrud er på plass - Innlandet fylkeskommune

Tron Bamrud er på plass

Tron Bamrud hadde sin første arbeidsdag som prosjektleder for sammenslåingen av Hedmark og Oppland til Innlandet fylkeskommune 1. august.

Bamrud blir fylkesrådmann i Innlandet fylkeskommune fra 1. januar 2020.

Onsdag var han på plass på fylkeshuset i Hamar, torsdag er han på fylkeshuset i Lillehammer.

- Noe av det første jeg skal gjøre er å bli kjent i fylkeshusene og med medarbeiderne i begge fylkene, sier Bamrud.

Han skal blant annet ha samtaler med alle lederne i begge fylkeskommunene.

- Dessuten vil jeg ha fokus på å lage noen strukturer for å sørge for at vi leverer det vi skal til rett tid til fellesnemnda, sier Bamrud.

Han er også opptatt av at vi skal organisere oss opp på en god måte når vi skal bli Innlandet fylkeskommune.

- Vi skal skape en ny fylkeskommune, men vi tar med oss det beste fra både Hedmark og Oppland, sier han.

Fylkeskommunen som arbeidsgiver er også et viktig tema for den nye prosjektlederen.

- Vi skal videreføre og utvikle oss som en attraktiv arbeidsgiver og være en arbeidsplass der de ansatte synes det er meningsfullt å tilbringe tiden sin. Men vi skal også være attraktiv for nye arbeidstakere, sier han.

For sin egen del, synes han det er spennende at jobben gir ham mulighet til å være med på å bygge den nye organisasjonen.

- Dessuten håper jeg på spennende møter med mennesker fra hele det nye fylket, sier Bamrud.