Her er plattformen til politisk ledelse - Innlandet fylkeskommune

Her er plattformen til politisk ledelse

Klikk for stort bilde

De to styrende partiene i Innlandet fylkeskommune - Arbeiderpartiet og Senterpartiet - har nå offentliggjort sin politiske plattform.

Da Arbeiderpartiet og Senterpartiet 12. september informerte om at de var kommet til enighet om å styre Innlandet sammen, signaliserte de noe om hvilke saker som var viktig for dem - men de hadde ingen ferdig politisk plattform å presentere. Nå er den kommet på plass, etter behandling i begge partier.

Samarbeidsavtalen er holdt på et overordnet nivå. De to partiene er innom de fleste områder, men uten å være konkret på detaljer og gå ned på enkeltsaker.

Noen unntak er det, som er kjent fra valgkampen:

• Innlandet fylkeskommune skal bidra til at det skapes minst 1 000 nye arbeidsplasser i året i Innlandet.
  • Fortsatt full fart på bredbåndsutbyggingen i hele fylket, gjennom spleiselag med kommuner og staten.
  • Skolestrukturen skal ikke rørers: Det skal ikke legges ned videregående skoler i løpet av perioden og alle skolesteder skal bestå.

Vedlegg: