Vegen gjennom Venabygd stengt i fire netter - Innlandet fylkeskommune

Vegen gjennom Venabygd stengt i fire netter

Fylkeskommunen skal ruste opp fylkesveg 2574 i Ringebu på en to kilometer lang strekning.

Her blir fylkesvegen stengt i fire netter i uke 24. - Klikk for stort bildeHer blir fylkesvegen stengt i fire netter i uke 24. Google maps Arbeidet skal foregå fra klokka 21 om kvelden til klokka 06 neste morgen og starter mandag 14. juni.

Ikke plass til trafikk

Fylkeskommunen skal skifte ut masser langs vegen, for å gjøre vegen sterkere, slik at asfalten holder seg lengre og blir bedre å kjøre på.

Fylkesveg 2574 (tidligere fv. 386) er smal og har bratt sideterreng. Det er ikke mulig å ha trafikk på vegen mens gravearbeidet pågår.

Arbeidet blir derfor utført på sen kveld og natt, mens vegen er stengt.

Stengt ved kryss med fv. 27

Vegen blir stengt fra krysset med fylkesveg 27 i sentrum og ca. to kilometer nordover. Arbeidet starter mandag kveld og skjer hver natt til og med natt til fredag 18. juni.

Entreprenøren som skal utføre arbeidet vil legge til rette slik at utrykningskjøretøy kommer fram, hvis det blir nødvendig.