Utvider arbeidet på fylkesveg 2474 i Etnedal

Perioden med stengt veg mellom Flatøydegardkrysset og Lundemoenkrysset blir forlenget med ca. to uker.

Ett av punktene der Brødr. Dokken jobber med å utbedre fylkesvegen mellom Flatøydegardkrysset og Lundemoenkrysset i Etnedal. - Klikk for stort bildeEtt av punktene der Brødr. Dokken jobber med å utbedre fylkesvegen mellom Flatøydegardkrysset og Lundemoenkrysset i Etnedal. Rune Bratteng Arbeidet med grøfterensk og skifting av stikkrenner på vegen mellom Flatøydegardkrysset og Lundemoenkrysset startet den 20. juni og skulle etter planen avsluttes i midten av juli. 

Penger til å gjøre litt mer

Nå har fylkeskommunen fått mulighet til å gjøre noen flere tiltak på fylkesveg 2474 i år. Anleggsperioden blir derfor utvidet til slutten av juli.

Vår driftsentreprenør Brødr. Dokken skal skifte flere stikkrenner og skifte ut dårlige masser på ett punkt på den 7,5 km lange strekningen.

Mer arbeid neste år

Neste år skal vegen forsterkes gjennom dypstabilisering og få nytt dekke.

Dypstabilisering er en metode å forsterke vegens bærelag på, uten å måtte skifte ut massene i vegen. Det vil føre til at det nye dekket som blir lagt på vegen varer lenger. 

Arbeidet som blir gjort på fylkesveg 2474 i år, er en forberedelse til dette. Til sammen vil fylkeskommunen bruke ca. 15 millioner på å ruste opp denne vegstrekningen.

Stengt på dagtid

Når entreprenøren graver over vegen for å skifte stikkrenner, må vegen stenges. Perioden med stengt veg på dagtid vil vare fram til ca. 30. juli.

Vegen blir stengt mellom kl. 07 og 19 på hverdager. Den kan også bli stengt enkelte netter.

Omkjøring om fylkesveg 2442 Brendavegen er skiltet. ­­