Ulykkesmarkering Innlandet

Torsdag 9. januar kl. 17.00 inviterer Den norske kirke, Ringsaker kommune og Innlandet fylkeskommune til ulykkesmarkering i Moelv.

Ulykkesmarkeringen arrangeres for å minne de som omkom i trafikkulykker i Innlandet i 2019.

Det blir tent et lys for hver omkomne og skadde i innlandstrafikken i 2019, forteller Bjørn Ivar Vasaasen, sekretariatsleder for fylkets trafikksikkerhetsutvalg (FTU) i Innlandet.

Klikk for stort bilde Steinar Svensbakken

Markeringen torsdag 9. januar starter klokken 17.00 på Gatetunet ved Moelv stasjon hvor det blir tale ved fylkesordfører Even Aleksander Hagen, kulturinnslag, lystenning og fakkeltog.

Klokken 18.00 blir det minnemarkering i Ringsaker kirke som eldes av biskop Solveig Fiske og sokneprest Marta Axner Ims. Blant annet vil assisterende fylkesmann Sigurd Tremoen holde en hilsningstale i kirken.

Etter minnemarkeringen er alle velkomne til kaffesamvær på Tingvang.