Signerte kontrakt verdt 150 millioner kroner - Innlandet fylkeskommune

Signerte kontrakt verdt 150 millioner kroner

Nå blir det nybygg og rehabilitering av Valdres vgs. Kontrakten er mellom Innlandet fylkeskommune og entreprenøren Backe Oppland.

Underskrev kontrakt: Prosjektleder Stian Berge (f.v.), eiendomssjef i Innlandet fylkeskommune, Per Anders Bakke, administrerende direktør Christian Rønning for entreprenør Backe Oppland og rektor ved Valdres vgs, Kari Elisabeth Rustad.  - Klikk for stort bildeUnderskrev kontrakt: Prosjektleder Stian Berge (f.v.), eiendomssjef i Innlandet fylkeskommune, Per Anders Bakke, administrerende direktør Christian Rønning for entreprenør Backe Oppland og rektor ved Valdres vgs, Kari Elisabeth Rustad. Geir Helge Skattebo/Avisa Valdres Onsdag 14. oktober var det oppstartsmøte med representanter fra Innlandet fylkeskommune, Valdres vgs og entreprenøren Backe Oppland. Prosjektet er en såkalt samspillsentreprise der partene samarbeider tett gjennom hele prosjektet.

Ferdig til skolestart 2022

Byggestart er først sommeren 2021, men partene er godt i gang med å finne de beste løsningene. Skolen som helhet skal rehabiliteres. I tillegg får skolen et nybygg som skal romme vaskehall og verksted med anleggsmaskiner, moderne landbruksutstyr og traktorer.

Grønne tiltak

Nybygget vil i første rekke komme elevene ved Teknikk og industriell produksjon til gode, men alle elevene ved Valdres vgs vil nyte godt av prosjektet. Skolen vil blant annet få vannbåren jordvarme, inneklimaet blir oppgradert og kantina får en bedre beliggenhet.