Rasteplass langs fv. 24 oppgradert - Innlandet fylkeskommune

Rasteplass langs fv. 24 oppgradert

Fra tirsdag 17. november kan trafikantene på fylkesveg 24 igjen stoppe på Hanor rasteplass i Nord-Odal.

Hanor rasteplass langs fylkesveg 24 har blitt oppgradert med blant annet nytt toalettbygg. - Klikk for stort bildeHanor rasteplass langs fylkesveg 24 har blitt oppgradert med blant annet nytt toalettbygg. Ronny Finvik, Innlandet fylkeskommune Hanor rasteplass har i lengre tid vært stengt for alminnelig bruk. I den senere tid har Lia maskin og transport AS på oppdrag for Innlandet fylkeskommune oppgradert rasteplassen.

Nytt toalettfasisliteter

- Det er gjort tiltak som gjør at rasteplassen er langt bedre enn den var. Vi håper tiltakene blir tatt godt i mot av trafikantene på fylkesveg 24, forteller byggeleder Ronny Finvik i Innlandet fylkes-kommune.

Følgende tiltak er i den senere tid gjort på Hanor:

• Bygget nytt toalettbygg med innlagt vann. Toalettet består av tre toaletter; ett for kvinner, ett for menn og ett handicaptoalett.
  • Bygget latrine for tømming av toalett på bobiler og campingvogner.
  • Hugget trær slik at utsikten ut over Storsjøen har blitt bedre.
  • Satt opp to søppeldunker av typen Molok.

Ferdigstilles i 2021

Selv om Hanor rasteplass åpnes for trafikk den 17. november, gjenstår noe arbeider før oppgraderingen er ferdig.

- De gjenstående arbeidene vil bli gjennomført på forsommeren neste år. Da vil det bli satt ut nye rasteplassbord, gjerder, lagt ny kantstein og asfaltert. Dette gjør at den nye rasteplassen fremstår som mye bedre enn den gamle, forklarer Finvik.