Permittert? Fagskolen har kurs - Innlandet fylkeskommune

Permittert? Fagskolen har kurs

Fagskolen Innlandet tilbyr nå seks ulike korte kurs for deg som er permittert. Søknadsfristen er 28. mai.

Klikk for stort bildeInnlandet fylkeskommune har fått midler for å drive kompetanserettet innsats nå når mange er permitterte.

– Det er viktig å melde seg på nå, for ting skjer raskt. Søknadsfristen for kursene er allerede den 28. mai, påpeker Frank-Jørgen Vangen, assisterende rektor på Fagskolen Innlandet.

Seks ulike kurs

• Grunnleggende om industri 4.0
  • IT-sikkerhet
  • Programmering/koding
  • Prosjektledelse/endring
  • LEAN
  • Industriøkonomi

Hvert av kursene tilsvarer en arbeidsmengde på fem studiepoeng. Dette utgjør 110 timer med ulike læringsformer. Kursene gjennomføres på digitale flater i henhold til føringene gitt av nasjonale smittevernmyndigheter.

Kursene gjennomføres i løpet av en seks ukers periode. Det legges opp til to digitale samlinger per uke fra kl. 14:00 - 19:00. Mer detaljert informasjon vil bli gitt kursdeltakerne senere.

Søk nå

Søknadsskjema til kurs for permitterte. (DOCX, 31 kB)