Privatisteksamen i Innlandet fylkeskommune

Privatisteksamen for våren 2020 gjennomføres.

Vær forberedt på endringer

Klikk for stort bilde Mostphotos

Privatistene må imidlertid påregne at eksamensplanen må endres i løpet av vårterminen.

Følg med

Du må derfor følge nøye med på meldinger på e-post og SMS fra eksamenskontoret og eksamensskolen.

I tillegg vil noen skoler legge ut informasjon på nettsiden sin når det er hensiktsmessig.

Fylkeskommunen kommer med informasjon når kommer nye meldinger fra sentrale myndigheter.

Refusjon av eksamensavgift på grunn av koronaviruset

Kan du ikke møte på eksamen på grunn av koronaviruset kan du melde deg av eksamen og få refundert eksamensavgiften. Bestemmelsen gjelder fra 23. april til 5. mai.

Avmelding

Du kan også melde deg av privatisteksamen etter 5. mai, men da får du ikke refundert eksamensavgiften.

Send e-post til eksamenskontoret@innlandetfylke.no og eksamensskolen din.

Veileder om smittevern for privatisteksamen

Veilederen fra Utdanningsdirektoratet gir råd og føringer til fylkeskommuner som skal gjennomføre eksamen for privatister under koronavirusutbruddet (covid-19-utbruddet) våren 2020.

Vi ber om at alle privatister leser veilederen nøye.