Nyheter om korona - Innlandet fylkeskommune
Nyheter om korona
Rockekonsert

Arrangementer som må avlyse får eventuelle fylkeskommunale tilskudd utbetalt.

Busstilbudet i Innlandet blir redusert fra 18. mars.

Fra og med onsdag 18. mars og inntil videre vil ikke Innlandstrafikk kjøre skoleruter.

Fylkeskommunen vil bidra på de områder den kan for å holde hjulene i gang i Innlandet.

Stengt-skilt

Innlandet fylkeskommune har i dag bestemt å stenge alle videregående skoler i fylket. Det samme gjelder for ordinær drift ved tannklinikkene.

Nord-Gudbrandsdal vidaregåande skule avdeling Otta

Nord-Gudbrandsdal vidaregåande skule avdeling Otta blir stengt fra og med torsdag 12. mars og ut neste uke.

Koronavirus

Informasjon om gjennomføring av fagprøver i korona-perioden:

UKM avlyses i år. Her er LLD Showteam fra Dovre i aksjon i 2018.

UKM Oppland skulle egentlig arrangeres fredag 27. mars–søndag 29. mars. Den er nå avlyst på grunn av koronaviruset.

Vinstra videaregåande skule blir stengt fra og med mandag 9. mars og 2 uker framover.

Alle som har vært i risikoområder for koronasmitte eller har vært i nærkontakt med koronasmittede, bes ta kontakt med klinikken før oppsatt time.

Folkehelseinstituttets råd om gode vaner som forebygger smitte

Innlandet fylkeskommune innfører ulike tiltak for å unngå smittespredning av koronaviruset. Dette gjelder også for elever på videregående skoler og pasienter på tannklinikkene.