Nyheter om korona - Innlandet fylkeskommune
Nyheter om korona
Overtannlege ved Hamar tannklinikk Martin Kampe har behandlingsrommet klart. Nå gjenstår det å isolere akutt-tilbudet fra resten av klinikken.

Lillehammer tannklinikk kan nå hjelpe koronasmittede med akutte tannplager. Klinikken på Hamar følger etter over helga.

Eksamen vår 2020

Alle skriftlige eksamener for videregående skole er avlyst. Elevene vil få vitnemål hvor det står at eksamen var avlyst.

Fylkesordfører i Innlandet Even Aleksander Hagen

Innlandet fylkesbibliotek lanserer egen ressursside som er åpen for alle.

Fylkesordfører Even Aleksander Hagen.

Innlandet fylkeskommune lanserer nå en krisepakke for næringslivet. – Nå må alle bidra som best de kan, sier fylkesordfører Even Aleksander Hagen.

Lærebedrift

Yrkesopplæringsnemnda i Innlandet oppfordrer alle lærebedrifter og opplæringskontor om å strekke seg langt før det gås til det skritt å permittere lærlinger.

Fylkestinget i Innlandet

Alle politiske møter i fylkeskommunen ut april vil bli gjennomført digitalt og uten publikum.

Rockekonsert

Arrangementer som må avlyse får eventuelle fylkeskommunale tilskudd utbetalt.

Busstilbudet i Innlandet blir redusert fra 18. mars.

Fra og med onsdag 18. mars og inntil videre vil ikke Innlandstrafikk kjøre skoleruter.

Fylkeskommunen vil bidra på de områder den kan for å holde hjulene i gang i Innlandet.