Nyheter om korona - Innlandet fylkeskommune
Nyheter om korona

Munnbind er anbefalt som et smitteverntiltak i enkelte situasjoner når smittenivået er høyt.

Innlandet fylkeskommune oppfordrer russen til å utsette russefeiringen til etter 17. mai.

Flere av de videregående skolene i Innlandet har fått hevet tiltaksnivå som følge av smittesituasjonen lokalt.

Illustrasjon utropstegn

Her får du oppdatert informasjon og våre beste reiseråd når du reiser med Innlandstrafikk under korona.

Animasjon av munnbind  omringet av koronavirus

Hadeland videregående skole er nå den eneste av de videregående skolene i Innlandet som fortsatt er på rødt nivå.

Med unntak av Raufoss, Hadeland og Trysil går de videregående skolene i Innlandet tilbake til gult nivå fra onsdag 20. januar.

Totalt 13 grenseoverganger på fylkesveger i Innlandet er stengt fordi alle som reiser inn i Norge må teste seg for covid-19.

Koronavirus

Alle de videregående skolene starter det nye året med en skolehverdag på rødt nivå.

Fra 2. januar 2021 må alle som reiser inn i Norge teste seg for covid-19. Flere mindre grensestasjoner i Innlandet vil bli stengt.

Juleferien blir slik den er planlagt i skoleruta, og blir ikke endret som følge av koronasituasjonen.