Nyheter om korona - Innlandet fylkeskommune
Nyheter om korona

Med unntak av Raufoss, Hadeland og Trysil går de videregående skolene i Innlandet tilbake til gult nivå fra onsdag 20. januar.

Totalt 13 grenseoverganger på fylkesveger i Innlandet er stengt fordi alle som reiser inn i Norge må teste seg for covid-19.

Koronavirus

Alle de videregående skolene starter det nye året med en skolehverdag på rødt nivå.

Fra 2. januar 2021 må alle som reiser inn i Norge teste seg for covid-19. Flere mindre grensestasjoner i Innlandet vil bli stengt.

Juleferien blir slik den er planlagt i skoleruta, og blir ikke endret som følge av koronasituasjonen.

Sentrum videregående skole i Kongsvinger og Vinstra vidaregåande skule er på rødt nivå ut uka.

Hadeland videregående skole er på rødt nivå ut uka. De andre videregående skolene i fylket er på gult nivå.

Etter et smitteutbrudd i Nord-Fron er Vinstra vgs. nå på rødt nivå.

Fra og med mandag 16. november er både Vinstra vgs., Hadeland vgs. og Dokka vgs. på rødt nivå.

Fylkeskommunen strammer inn på aktiviteten som følge av koronasituasjon, men stenger ikke ned skolene.

Våler tannklinikk er stengt. Samtlige ansatte ved klinikken er satt i karantene som følge av smitteutbruddet i kommunen.