Nyheter om korona - Innlandet fylkeskommune
Nyheter om korona

NCE Raufoss får 6,15 millioner kroner i støtte. Flere andre aktører i næringslivet fikk også tildelt midler i fylkesutvalgets ekstraordinære møte tirsdag.

Tannklinikken Valdres - interiørbilde

Tannhelsetjenesten åpner for akuttbehandling av friske pasienter ved ytterligere ti klinikker etter påske.

Illustrasjon - skilt med fortsatt stengt

De videregående skolene i Innlandet vil være stengt den første uka over påske.

Skjermbilde Covid19-statistikk for Innlandet

Her finner du lenker til statistikk relatert til korona-pandemien.

Her finner du informasjon til lærebedrifter og prøvenemnder i forbindelse med korona.

Mari Gjestvang er leder av utvalg for utdanning. Utvalget har kommet med en uttalelse i forbindelse med koronapandemien som påvirker situasjonen for mange lærlinger.

I en uttalelse slår utvalg for utdanning fast at ungdom i Innlandet som tar yrkesfaglig utdanning skal kunne fullføre utdanningen.

Per i dag planlegges det at alle privatisteksamener for våren 2020 skal gjennomføres.

Stein Tronsmoen (Sp), Even Aleksander Hagen (Ap) og Truls Gihlemoen (FrP) deltok i det første møtet i fylkesutvalget gjennomført elektronisk i Innlandet fylkeskommune.

Etter en lang debatt i fylkesutvalgets møte tirsdag, ble politikerne enige om en krisepakke til næringslivet i Innlandet.

Innlandstrafikk reduserer busstilbudet ytterligere fra og med fredag 27. mars og inntil videre.

Fylkesordfører Even Aleksander Hagen innkaller regionale aktører til samhandlingsråd. - Vi har utfordringer vi må løse i fellesskap, mener han.