NTP-seminar

30. januar inviterer vi til seminar for å få innspill til ny Nasjonal transportplan og nytt handlingsprogram for fylkesvegene.

På seminaret vil deltakerne få kunnskap om arbeidet med ny Nasjonal transportplan (NTP). Seminaret vil også markere oppstarten for arbeidet med nytt handlingsprogram som skal gjelde for fylkesvegene i Innlandet fra 2022.

Mange inviterte

Innlandet fylkeskommune har invitert samtlige 46 kommuner i Innlandet til seminaret. Videre er politikerne som sitter i fylkesutvalget og hovedutvalget for samferdsel i Innlandet fylkeskommune invitert.

Regionråd, Ungdommens fylkesting og representanter fra transportetatene/virksomheter er også invitert, i tillegg til samtlige stortingsrepresentanter fra Innlandet.

Meld deg på seminaret her

Påmeldingsfristen er 20. januar 2020.

Seminar streames

Innlandet fylkeskommune streamer seminaret. Du kan følge seminaret på linken. På samme link vil et videoopptak av seminaret bli gjort tilgjengelig i etterkant av seminaret.