"Når solen går ned" vant januarkonkurransen - Innlandet fylkeskommune

"Når solen går ned" vant januarkonkurransen

Bildet er tatt av Betina Siebrandt fra Lillehammer.

Vinner av januarkonkurransen i Innlandsbilder - Klikk for stort bildeHele 214 bilder ble med i vurderingen for januar i fotokonkurransen Innlandsbilder - jakten på Innlandets identitet. Blant disse plukket juryen ut 24 bilder som gikk videre til avstemming på nett for å kåre månedens bilde for januar. "Når solen går ned" sto igjen som en soleklar vinner etter at avstemmingen var over.

Det var en veldig glad vinner som ble kontaktet.

-  Så hyggelig! Bildet ble tatt i desember på Kroksjøen på Sjusjøen. Jeg fotograferer mye og er en del på trugetur der. Gjerne rett etter jobb i Tyrili, forteller Siebrandt om vinnermotivet.

Videre til finalen

Vinnerbildet går videre til finalen i folkekonkurransen, som er én av to fotokonkurranser i Innlandsbilder – jakten på Innlandets identitet.

Kåringen vil skje i mars 2021 og vinneren der får utbetalt en premie på 10 000 kroner.

Egen konkurranse for profesjonelle og hobbyfotografer

I tillegg til folkekonkurransen, er det en konkurranse for profesjonelle og hobbyfotografer. Der publiseres innsendte bilder fortløpende, og det kåres en vinner i mars 2021. Vinneren får en fotoworkshop med Morten Krogvold i Vågå til en verdi av 16 000 kroner.

Innlandet fylkeskommune arrangerer fotokonkurransen i samarbeid med GD, Østlendingen, Kunstbanken og fotograf Arnfinn Johnsen.

Siste sjanse for å delta i februar

Fotokonkurransen Innlandsbilder er nå inne i sin siste konkurransemåned. Gå til innlandsbilder.no for å delta i konkurransen.