Hvem skal vinne Innlandsprisen?

Du kan nominere kandidater både til Innlandsprisen, Innovasjonsprisen og Ung INNspirator. Dette skal være noen som har gjort en ekstra innsats for Innlandet. Fristen for å nominere er 1. oktober.

Frank Larsen og Vegard Herlyng - Klikk for stort bildeStyreleder Frank Larsen og daglig leder Vegard Herlyng tok imot Innlandsprisen for Høgskolesenteret i Kongsvinger, som vant i fjor. Leila Øvreseth De tre prisene deles ut i forbindelse med konferansen Agenda Innlandet i januar 2024.

Innlandsprisen

I fjor var det Høgskolesenteret i Kongsvinger som fikk Innlandsprisen.

Denne prisen skal være en påskjønnelse til personer eller institusjoner som er med og fremmer satsingen i Innlandsstrategien.

Prisen består av et kunstverk og 100 000 kroner.

Les mer om Innlandsprisen og send inn forslaget ditt

Ung INNspirator

Andrea Lauritzen Indahl og Mathias Westbakken i Start LHMR fikk prisen Ung INNspirator i fjor.

De fikk blant annet prisen for aktivt å bidra til aktivitet og utvikling, særlig i studentmiljøet som de er en del av.

Vinneren av denne prisen må være mellom 15 og 35 år. Prisvinneren skal blant annet ha vært med på å utfordre, endre og utvikle løsninger for framtida.

Prisen består av et kunstverk og 75 000 kroner.

Les mer om Ung INNspirator og send inn forslaget ditt

Innovasjonsprisen

Carl-Henrik Wahl vant Innovasjonsprisen i fjor. Han er daglig leder i produksjonsselskapet The Woods, som holder til på Rena. Han underviser også i faget produksjon og låtskriving ved Høgskolen i Innlandet.

Innovasjonsprisen kan gis til gründere, bedrifter, utviklingsaktører og samfunnsaktører som har bidratt til næringsutvikling i Innlandet.

Prisen består av et kunstverk og 100 000 kroner.

Les mer om Innovasjonsprisen og send inn forslaget ditt