Inviterer til digitalt høringsmøte - Innlandet fylkeskommune

Inviterer til digitalt høringsmøte

Alle er invitert til å si sin mening om Innlandet fylkeskommunes framtid, både skriftlig og i digitalt høringsmøte.

Valgstyret ved fylkesordfører Even Aleksander Hagen inviterer til digitalt høringsmøte. - Klikk for stort bildeValgstyret ved fylkesordfører Even Aleksander Hagen inviterer til digitalt høringsmøte. Innlandet fylkeskommune Det er valgstyret ved fylkesordfører Even Aleksander Hagen som inviterer.

- Vi ønsker en åpen prosess og inviterer derfor til innspill, både muntlig og skriftlig, sier Hagen.

Høringsmøte

I det digitale høringsmøtet er det kommuner, organisasjoner, regionråd, kunnskapsinstitusjoner, bedrifter og andre samarbeidspartnere som kan delta. Møtet vil foregå på Teams for deltakerne. Andre kan følge møtet i nett-tv.

Høringsmøtet er torsdag 3. februar kl. 12.

De som ønsker å delta, må melde seg på innen mandag 31. januar kl. 15.30.

Det blir inntil fire minutters taletid per påmeldt. De påmeldte vil få tilsendt Teams-lenke i forkant av møtet.

Meld deg på

Skriftlig høring

I tillegg til høringsmøtet, gjennomfører vi en skriftlig høring. Der kan alle som ønsker, gi innspill, både som enkeltperson og som representant for en gruppe eller organisasjon.

Fristen for å sende skriftlig høringsinnspill er mandag 31. januar.

Send innspill på e-post

Du kan også sende innspillet i posten:

Innlandet fylkeskommune
Postboks 4404 Bedriftssenteret
2325 Hamar

Merk gjerne e-posten/brevet med «Høringsinnspill Innlandet»

Nyttige vedlegg

Høringsbrev om ev. deling av Innlandet fylkeskommune (PDF, 2 MB)

Saksframlegg 104/2021 om ev. deling av Innlandet fylkeskommune (PDF, 189 kB)

Innlandsstrategien 2020-2024