Hvem skal vinne prisene for 2022? - Innlandet fylkeskommune

Hvem skal vinne prisene for 2022?

Det begynner å haste hvis du brenner inne med gode kandidater til de fylkeskommunale prisene. Frist er 1. oktober.

Fjorårets vinnere sammen med fylkesordfører Even Aleksander Hagen:  vinner av Ung  INNspirator 2021 Silje Lyngved Owrenn og Birgitte Bay og vinner av Årets Innlandspris 2021 Arild Halvorsen.  - Klikk for stort bildeFjorårets vinnere sammen med fylkesordfører Even Aleksander Hagen: vinner av Ung INNspirator 2021 Silje Lyngved Owrenn og Birgitte Bay og vinner av Årets Innlandspris 2021 Arild Halvorsen. Marit Thobiassen Strande Dette er de tre fylkeskommunale prisene som har forslagsfrist 1. oktober:

• Innlandsprisen 2022
  • Ung INNspirator 2022
  • Innovasjonsprisen 2022

Innlandsprisen og Ung INNspirator ble delt ut første gang for 2021 på Agenda Innlandet-konferansen i mai.

Innovasjonsprisen har ikke blitt delt ut tidligere.

Viktige kriterier

Alle som ønsker, kan nominere sine kandidater til disse prisene.

Husk at det er en rekke kriterier som skal være oppfylt for at en kandidat skal være kvalifisert. Disse kriteriene er forskjellige for de tre prisene.

Send inn forslag

Gå inn på prisen der du ønsker å sende inn forslag. Her finner du mer informasjon om kriteriene og hvordan du sender inn forslaget ditt.

Innlandsprisen 2022

Ung INNspirator 2022