Hulda Marie Røhne Orskaug blir ny rektor ved Stange vgs - Innlandet fylkeskommune

Hulda Marie Røhne Orskaug blir ny rektor ved Stange vgs

Hulda Marie Røhne Orskaug er ansatt som ny rektor ved Stange videregående skole.

Rektor ved Stange videregående skole, Hulda Røhne Orskaug - Klikk for stort bildeRektor ved Stange videregående skole, Hulda Røhne OrskaugHulda Marie Røhne Orskaug har takket ja til å bli ny rektor ved Stange videregående skole.
Hun tiltrer stillingen etter avtale.

Stange videregående skole har ca. 450 elever og 60 ansatte.

Orskaug har lang er faring fra arbeid i skole. Hun kommer fra stillingen som avdelingsleder ved Hamar katedralskole, der hun tidligere også arbeidet som lærer.

Spennende bakgrunn

Orskaug er utdannet journalist fra Journalisthøyskolen i Oslo. Hun har studert engelsk, tysk og antropologi på Universitetet i Oslo, tatt PPU (praktisk-pedagogisk utdanning), og har i tillegg en mastergrad innen utdanningsledelse.

Hulda Marie Røhne Orskaug er 44 år. Hun kommer fra Stange og har selv vært elev ved Stange videregående skole.

Et godt læringsmiljø har mye å si for elevers mulighet til utvikling.

En skole med høy trivsel

- Stange videregående skole er en skole med høy trivsel blant elevene. Et godt læringsmiljø har mye å si for elevenes mulighet til utvikling, og jeg gleder meg til å videreutvikle skolen sammen med de gode kreftene som er på Stange. Jeg ser fram til å bli kjent med elever og ansatte, sier Hulda Marie Røhne Orskaug

- Vi er veldig glade for å få Hulda Marie Orskaug i rektorkollegiet i Innlandet fylkeskommune, sier kompetanse- og tannhelsesjef Tore Gregersen.

- Med Hulda Marie får vi en leder som har en spennende bakgrunn. Hun har høye ambisjoner for elevene og vil jobbe for at elevene skal få tatt ut sitt potensial. I tillegg til dette er hun målbevisst og utviklingsorientert, sier Tore Gregersen.