Høringskonferansen om Innlandsstrategien er avlyst! - Innlandet fylkeskommune

Høringskonferansen om Innlandsstrategien er avlyst!

For å være føre var, har fylkeskommunen avlyst høringskonferansen om Innlandsstrategien onsdag 11. mars.

Illustrasjon Innlandet - eventyrlige muligheter med undertekst - Klikk for stort bildeInnlandet fylkeskommune jobber etter føre var-prinsippet og ønsker å  unngå spredning av koronasmitten. Vi følger råd og anbefalinger fra lokale og nasjonale helsemyndigheter. Derfor velger vi å avlyse eller utsette en del arrangementer på ubestemt tid.

Høringskonferansen er i utgangspunktet avlyst, men samfunnsutviklingssjef i Innlandet fylkeskommune, Wibeke Børresen Gropen håper det skal være mulig å gjennomføre høringskonferansen på en senere dato.

- Det er vanskelig å vite nå, vi må se hvordan situasjonen utvikler seg, sier Gropen.