Fylkesveg 51 Valdresflye blir nattestengt

Fra og med natt til torsdag 24. november blir fylkesveg 51 over Valdresflye nattestengt.

Fylkesveg 51 over Valdresflye blir nattestengt fra og med natt til 24. november. - Klikk for stort bildeFylkesveg 51 over Valdresflye blir nattestengt fra og med natt til 24. november. JarleWaehler.StatensVegvesen Fylkesveg 51 pleier å bli nattestengt i løpet av november hvert år når vær- og føreforholdene gjør det krevende å holde vegen åpen og fremkommelig for trafikantene nattestid. 

- Vegen kan raskt drive igjen med de økte snømengdene vi har fått i terrenget den siste tiden og de nedbørsmengdene som er varslet fremover, forteller byggeleder Håvard Ødegård i Innlandet fylkeskommune.

Fylkesveg 51 over Valdresflye blir som regel vinterstengt i siste halvdel av desember. Delstrekningen Garli – Bygdin holdes åpen til starten av januar dersom værforholdene tillater det. 

Stengt fra 20.00 til 08.00

Fra natt til torsdag 24. november og frem til fylkesveg 51 blir vinterstengt, vil vegen være stengt fra klokken 20.00 til klokken 08.00 påfølgende morgen. 

Følg med på informasjon fra Vegtrafikksentralen

Fylkesveg 51 over Valdresflye er en høyfjellsveg som ved uvær kan bli stengt på kort varsel. Trafikanter som har tenkt seg over Valdresflye bør derfor følge med på informasjon fra Vegtrafikksentralen, som har oversikt over når vegen er åpen og når den er stengt. 

Denne informasjonen finner du på nettsiden vegvesen.no/trafikkinformasjon, på Twitter-kontoen @VTSost eller ved å ringe 175.