Fylkesveg 251 stengt på kveld og natt i uke 23 - Innlandet fylkeskommune

Fylkesveg 251 stengt på kveld og natt i uke 23

Fylkesveg 251 i Etnedal skal rustes opp på en ca. 10 km lang strekning mellom Høljerast og Bruflat.

Disse stikkrennene under fv. 251 er klare for utskifting - Klikk for stort bildeDisse stikkrennene under fv. 251 er klare for utskifting Gunnar Bjørgo/Presis Vegdrift Etter pinse skal fylkeskommunen skifte flere stikkrenner på steder der det er stor vannføring. Mellom 1. og 5. juni må vegen må stenges på enkelte punkt for at entreprenøren skal få utført dette arbeidet.

Mulig å kjøre til eiendommene

Nøyaktig hvor vegen er stengt, kan variere fra natt til natt. Det skal være atkomst til alle eiendommer langs vegen for folk som bor der.

Stengt mellom kl. 18 og 06

Arbeidet begynner mandag 1. juni, det vil si 2. pinsedag, og skal være ferdig om morgenen fredag 5. juni. Vegen blir stengt fra klokka 18 om kvelden til klokka 06 neste morgen.

Det er viktig at lokale trafikanter følger med på skiltinga, ettersom selve stengingsstedet vil variere. Omkjøring om Tonsåsen på fylkesveg 33 blir skiltet.

Helt ferdig til ferien

I slutten av juni starter arbeidet med å legge ny asfalt på den delen av fylkesveg 251 som blir rustet opp nå. Asfalteringa skal være ferdig til fellesferien.