"Chevo i haustfargo" vant oktober-konkurransen - Innlandet fylkeskommune

"Chevo i haustfargo" vant oktober-konkurransen

Vinnerbildet er tatt av Carra Leirflaten ved Raudalsvatnet i Skjåk.

Månedsvinner for oktober i Innlandsbilder - Klikk for stort bildeDet kom inn 133 bilder som ble i vurderingen for oktober. Bildet «Chevo i haustfargo» fikk flest stemmer blant de 24 bildene som ble valgt ut for avstemming på nett.

- Dette var kjempeartig - stas, sier Leirflaten da hun blir oppringt og får det glade budskap.

Leirflaten bor i Lom og var ved Raudalsvatnet for første gang da hun tok vinnerbildet.

- Siden det var første gang jeg var der, måtte jeg ta med impalaen min opp dit. Det er ikke så vanlig at det står en amerikaner der oppe. Jeg kjøpte bilen for ett og et halvt år siden i Bergen, så dette er en bergenser, sier hun og ler.

Videre til finalen

Vinnerbildet går videre til finalen i folkekonkurransen, som er én av to fotokonkurranser i Innlandsbilder – jakten på Innlandets identitet.

Kåringen vil skje i mars 2021 og vinneren der får utbetalt en premie på 10 000 kroner.

Egen konkurranse for profesjonelle og hobbyfotografer

I tillegg til folkekonkurransen, er det en konkurranse for profesjonelle og hobbyfotografer. Der publiseres innsendte bilder fortløpende, og det kåres en vinner i mars 2021. Vinneren får en fotoworkshop med Morten Krogvold i Vågå til en verdi av 16 000 kroner.

Innlandet fylkeskommune arrangerer fotokonkurransen i samarbeid med GD, Østlendingen, Kunstbanken og fotograf Arnfinn Johnsen.

Vil du se på bilder eller delta i konkurransen?

Innlandsbilder har egen nettside der du kan se på bidrag som har kommet inn og/eller sende inn bilder selv.

Gå til innlandsbilder.no.