Alle fylkesvegene åpnet etter kraftig vind - Innlandet fylkeskommune

Alle fylkesvegene åpnet etter kraftig vind

Alle fylkesvegene ble åpnet lørdag, men enkelte fylkesveger vil ha litt redusert fremkommelighet i noen dager.

Alle fylkesvegene som ble stengt etter kraftig vind fredag, ble åpnet for trafikk lørdag ettermiddag.

- På det meste var over 20 fylkesveger i Innlandet stengt fredag kveld som følge av vinden, men etter god innsats fra våre entreprenører åpnet en del veger for trafikk igjen allerede fredag kveld. Ryddejobben på noen fylkesveger var noe mer omfattende, men disse vegene åpnet igjen lørdag ettermiddag, sier Arne Fredheim, seksjonssjef for drift og vedlikehold i Innlandet fylkeskommune.

Fortsatt redusert fremkommelighet på flere veger

Fylkesveg 2458 Austsidevegen i Sør-Aurdal er åpnet for trafikk igjen, men noe opprydning gjenstår. - Klikk for stort bildeFylkesveg 2458 Austsidevegen i Sør-Aurdal er åpnet for trafikk igjen, men noe opprydning gjenstår. Jarle Brattrud, Jabra maskin AS Selv om det ikke er noen fylkesveger som er stengt som følge av den sterke vinden som var fredag ettermiddag og kveld, er ikke ryddejobben helt ferdig på alle fylkesveger.

- Trafikantene på enkelte fylkesveger vil derfor oppleve noe redusert fremkommelighet. Det viktigste er at fylkesvegene er åpne for trafikk, og at det er trygt og ferdes der. Resten av ryddejobben vil entreprenørene gjøre i begynnelsen av neste uke, fortsetter Fredheim.

Imponert over innsatsen til entreprenørene

Det er mange personer og maskiner som har vært i sving fredag og lørdag for å rydde opp på fylkesvegene som har vært rammet av den kraftige vinden som var i Innlandet.

- Vi er imponert over jobben som entreprenørene har gjort. Entreprenørene har vist at de er løsningsorienterte, og finner løsninger for å få ryddet opp og åpnet fylkesvegene igjen. Det setter vi pris på, sier Arne Fredheim avslutningsvis.

Har du trafikktips, kan du ringe Vegtrafikksentralen på telefon 175 eller våre entreprenører.