Omvisning på Deichman og Nasjonalbiblioteket - Innlandet fylkeskommune

Omvisning på Deichman og Nasjonalbiblioteket

Vi la for en stund siden opp til noen dager i Oslo med omvisning på Deichman og Nasjonalbiblioteket. Den gang var det stor interesse og 60 av 60 plasser ble fort fylt opp. Dessverre måtte turene avlyses som så mye annet, men nå har vi mulighet til å gjennomføre på nytt.

De tre datoene dere kan velge mellom er onsdag 5. januar, fredag 7. januar og tirsdag 11. januar. Dette var de tre datoene der Deichman hadde kapasitet i 2022. Vil dere få med dere et besøk på Munchmuseet, da på egen hånd, er det til åpent til 18 på tirsdag, og til 21 onsdag og fredag.  

Dato
5. januar 2022
Tid
10:30 - 15:30
Sted
Deichman og Nasjonalbiblioteket

Nye Deichman bibliotek - Klikk for stort bildeNye Deichman bibliotekOppmøte blir på NB klokken 10.30. Omvisningen her er på halvannen til to timer. Vi går/ tar trikken ned til Deichman der vi spiser lunsj på Centropa klokken 13.00. Lunsjen bekostes av den enkelte. Klokken 14.30 får vi en times omvisning på Deichman. Deichman ønsker maks 15 personer pr gruppe. Ved behov blir det satt opp to grupper.    

Fordi vi blir en stor gruppe må vi forhåndsbestille på restauranten. Dere kan gå inn å se på menyen nå, men det er mulig at den vil bli endret før vi skal på besøk. Vi kommer derfor tilbake til bestilling av mat når det nærmer seg.

Har du lyst til å være med? Fyll inn påmeldingsskjemaet innen fristen 04. desember.

Arrangør

Innlandet fylkesbibliotek

Kontakt

Randi Forberg
Til toppen